Ο Ερντογάν, ως άριστος μαθητής του Χίτλερ, αντέγραψε και μιμείται πολλές εγκληματικές πρακτικές του. Υμνεί το οθωμανικό παρελθόν. Επιβεβαιώνει όσα διδάχτηκε από τον ακραίο ισλαμιστή καθοδηγητή του, Ερμπακάν. Είναι προσκολλημένος στην αναβίωση της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Απαιτεί να υψώσει τη σημαία του Ισλάμ στην Ιερουσαλήμ

Ευρωπαϊκή Ένωση και Ελληνισμός στρουθοκαμηλίζουν! Η μεν Ευρώπη επειδή νομίζει ότι ο βαρβαρικός τουρκικός λαός και η ηγεσία του θα υιοθετήσουν τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της Ένωσης, τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα ώστε, επιτέλους, να ενταχθούν στη χορεία των πολιτισμένων λαών. Η δε ηγεσία του Ελληνισμού πιστεύει ότι καλοπιάνοντας, γλείφοντας και ικετεύοντας τον Τούρκο Αττίλα, θα τον εξημερώσει, θα τον κατευνάσει και θα συναινέσει εις μεν το Κυπριακό, σε μια λειτουργική και δημοκρατικά βιώσιμη λύση για ένα κανονικό κράτος. Εις δε τα ελληνοτουρκικά, θα σεβαστεί το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας.

Τραγικοί ευσεβείς πόθοι! Ολέθριες αυταπάτες! Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στη Γιάλτα, μεταξύ Στάλιν, Ρούσβελτ και Τσώρτσιλ, για τον διαμοιρασμό του κόσμου σε σφαίρες επιρροής, ο ασθενών Αμερικανός Πρόεδρος είπε στον σύμβουλό του, Μπούλιτ, πως, αν έδιναν στον αδίστακτο Στάλιν όσα αξίωνε, θα συναινούσε σε συμφωνία. Ο σύμβουλος του Ρούσβελτ υπέδειξε: «Κύριε Πρόεδρε, δεν έχετε να κάνετε με  τον Δούκα του Νόρφολκ αλλά με έναν Καυκασιανό ληστή»!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα και η Κύπρος δεν έχουν να κάνουν με έναν… Δούκα αλλά με έναν Μογγόλο ληστή, άρπαγα, κατακτητή, γενοκτόνο και σφαγέα λαών, με πρώτους τους Έλληνες, τους Αρμενίους και τους Κούρδους. Όταν ο τζιχαντιστής Ερντογάν ανήλθε στην εξουσία, το 2003, πολλοί ήταν εκείνοι στην Ευρώπη που σχεδόν πανηγύρισαν επειδή πίστεψαν αφελώς ότι επρόκειτο για έναν δήθεν Ισλαμιστή-light!

Στην Ελλάδα και ειδικά στην Κύπρο, ανιστόρητοι πολιτικοί και ημιμαθείς δημοσιογράφοι ανέμελψαν ύμνους και δοξαστικά σε έναν ακραίο ισλαμιστή, που ποτέ δεν απέκρυψε τις επεκτατικές και κατακτητικές προθέσεις και σχεδιασμούς του έναντι της Ευρώπης και του Ελληνισμού. Στις 30 Μαΐου 2015, κατά την 562η επέτειο της κατάληψης της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν μίλησε προς παραληρούντα πλήθη περισσότερο ως Σουλτάνος παρά ως ηγέτης κράτους-μέλους του ΝΑΤΟ και επίδοξου μέλους της ΕΕ.

«Τι είναι κατάκτηση;», ρώτησε τα πλήθη. «Κατάκτηση είναι Hijrah (επέκταση του Ισλάμ διά της μετανάστευσης). Κατάκτηση είναι η Ανδαλουσία (στην Ισπανία). Κατάκτηση είναι η Σαμαρκάνδη και η Μπουχάρα (στο σημερινό Ουζμπεκιστάν). Κατάκτηση είναι η έπαρση της σημαίας του Ισλάμ ξανά στην Ιερουσαλήμ (δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά Ερντογάν, μόλις πρόσφατα, για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ, που εξόργισε τους Εβραίους). Κατάκτηση είναι Alp Arslan (ο δεύτερος Σουλτάνος της Αυτοκρατορίας των Σελτσούκων, ο οποίος κατέκτησε την Ανατολία)». 

Ο Ερντογάν ξεκαθάρισε προς τυφλούς και κωφούς Ευρωπαίους και Έλληνες: «Η κατάκτηση είναι να ανοίξουμε τις πόρτες από την Ανατολία μέχρι τη Βιέννη. Είναι να κάνουμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία να ξαναγεννηθεί, ώστε να καλύπτει τρεις ηπείρους και εφτά κλιματικές ζώνες. Ο Μεχμέτ ο Κατακτητής κατέκτησε την Κων/πολη το 1453, αλλά η κατάκτηση συνεχίζεται.

»Η κατάκτηση είναι να έχεις το κουράγιο, την επιμονή και την εξυπνάδα να αψηφήσεις όλον τον κόσμο ακόμα και στους πιο σκληρούς καιρούς. Η κατάκτηση είναι το 1994 (όταν ο Ερντογάν εξελέγη Δήμαρχος της Κων/πολης). Είναι να υπηρετείς την Κων/πολη και την κληρονομιά του Σουλτάνου Μεχμέτ του Κατακτητή. Η κατάκτηση είναι να κάνουμε την Τουρκία να στηθεί ξανά στα πόδια της». 

Ο Ερντογάν, ως άριστος μαθητής του Χίτλερ, αντέγραψε και μιμείται πολλές εγκληματικές πρακτικές του. Υμνεί το οθωμανικό παρελθόν. Επιβεβαιώνει όσα διδάχτηκε από τον ακραίο ισλαμιστή καθοδηγητή του, Ερμπακάν. Είναι προσκολλημένος στην αναβίωση της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Απαιτεί να υψώσει τη σημαία του Ισλάμ στην Ιερουσαλήμ. Και ο δήθεν ευρωπαϊκός προσανατολισμός και εκδυτικισμός της Τουρκίας;

Ο ευδιάκριτος στόχος του Τουρκο-Χίτλερ Ερντογάν είναι η κατάκτηση και η ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Όχι διά των όπλων, όπως επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς κατά της Βιέννης (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 1529), αλλά διά των μεταναστευτικών ροών. Ο Τούρκος Πρόεδρος είναι ένας αδίστακτος τζιχαντιστής δικτάτορας. Η Τουρκία είναι η μεγαλύτερη φυλακή στον κόσμο για δημοσιογράφους, διανοούμενους, ακαδημαϊκούς, δικαστικούς, στρατιωτικούς και πολίτες.

Το μεταναστευτικό έχει εργαλειοποιηθεί για να εκβιάζονται η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα και η Κύπρος, που ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρή δημογραφική αλλοίωση. Οι Τούρκοι, σύμφωνα με τουρκικές και ξένες δημοσκοπήσεις, είναι αντιαμερικανοί, αντιευρωπαίοι και αντι-ΝΑΤΟϊκοί. Υπό την ερντογανική, ισλαμική δικτατορία (ξεπέρασε και τους Αγιατολλάδες του Ιράν), η Τουρκία δεν θέλει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το διαμήνυσε ο Ερντογάν (19/4/2016), μετά από έκθεση της Ευρωπαίας Επιτρόπου, Κάτι Πίρι: «Η ΕΕ χρειάζεται την Τουρκία περισσότερο απ’ όσο η Τουρκία χρειάζεται την ΕΕ». Η γνωστή Τουρκάλα δημοσιογράφος, Uzay Bulut,  έγραψε (11/5/2016): «Το ερώτημα είναι πότε η ΕΕ θα σταματήσει να στρουθοκαμηλίζει και πότε θα αντιμετωπίσει την Τουρκία όχι με βάση τους ευσεβείς πόθους της, αλλά όπως ακριβώς είναι και με βάση όλα όσα λέγει και πράττει». Το ερώτημα αφορά ευθέως την Ελλάδα και την Κύπρο. Μόλις τώρα, με πέντε σχεδόν δεκαετίες καθυστέρηση, αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι είναι ο Τούρκος. 

Μοιραστείτε με άλλους: