Ο εφιάλτης της δημογραφικής αλλοίωσης του κυπριακού Ελληνισμού είναι πλέον εδώ! Είναι μπροστά μας. Τον ζούμε! Τον βλέπουμε να σεργιανίζει στους δρόμους. Πολύχρωμος, αναιδής, συχνά θρασύς και απαιτητικός: Παράνομοι από δεκάδες χώρες και ειδικά από αφρικανικές, δίνουν την εντύπωση ότι εδώ είναι Καμερούν, Κογκό, Νιγηρία, Πακιστάν, Συρία, Ιράκ, Μπαγκλαντές… Κάποιοι πρόσφυγες. Οι περισσότεροι τάχα μετανάστες αλλά ταξιαρχίες ετοιμοπόλεμων στην υπηρεσία του δημογραφικού Αττίλα.

Μέχρι σήμερα, αυτόν τον τρίτο Αττίλα τον ανεχόμασταν επειδή είμαστε ευρωπαϊκή χώρα. Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχουμε κράτος δικαίου. Τηρούμε τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά… Ο κυπριακός Ελληνισμός απειλείται ευθέως και εκβιάζεται από και με τις παράνομες μεταναστευτικές ροές που, μεθοδικά, οργανωμένα, συστηματικά εδώ και καιρό αλλ΄ ειδικά τα τελευταία χρόνια η Τουρκία διοχετεύει στο νησί.  

Μιλάμε για την εισβολή παράνομων μεταναστών στην Κυπριακή Δημοκρατία. Η κατοχική Τουρκία εφαρμόζει ξανά όσα έπραξε στην περίπτωση της συριακής Αλεξανδρέττας και όσα η Οθωμανική Αυτοκρατορία υλοποίησε για να εξουθενώσει κράτη και να υποδουλώσει λαούς. Όπως επισημαίνει ο συνάδελφος, Μάριος Πούλλαδος, σε ανάλυσή του («Σημερινή», 7/11/2021), «στην τουρκική-οθωμανική ορολογία υπήρχε η λέξη sürgün (απέλαση, μεταφορά)». Και προσθέτει:

«Σε σχέση με τους Έλληνες-Χριστιανούς, Αρμενίους ή Εβραίους, το Sürgün προσδιορίζει την οθωμανική πολιτική μεταφοράς πληθυσμού, σύμφωνα με την οποία μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναγκάστηκαν να μετεγκατασταθούν για στρατηγικούς σκοπούς».  Γιατί;

Επειδή «οι Οθωμανοί διαπίστωσαν εξ αρχής ότι ο αποικισμός είναι το πιο αποτελεσματικό και σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη μακροπρόθεσμου ελέγχου της γης. Η στρατιωτική κατοχή από μόνη της αποδείχθηκε επωφελής σε πολλές περιπτώσεις, ιδιαίτερα βραχυπρόθεσμα, αλλά είχε μειονεκτήματα αναφορικά με την παγίωση της εξουσίας σε μια περιοχή».

Ο Μάριος Πούλλαδος υπογραμμίζει και τα εξής: «Ο εποικισμός εδαφών συχνά λειτούργησε προς τη μακροπρόθεσμη δημογραφική αλλαγή, συμπεριλαμβανομένης της μεταμόρφωσης του χαρακτήρα και της τελικής ταυτότητας εκείνων που αποτελούσαν τους κατοίκους μιας περιοχής. Αυτό επιτεύχθηκε τόσο μέσω της εισροής νέων δημογραφικών στοιχείων όσο και μέσω της πρόκλησης αλλαγής στον γηγενή πληθυσμό, συνήθως με τη μορφή θρησκευτικής μεταστροφής ή γλωσσικής και πολιτισμικής αφομοίωσης».

Αυτά επιχειρεί η Τουρκία με τις εντεινόμενες και αυξανόμενες παράνομες μεταναστευτικές ροές από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές. Την περ. Τετάρτη, 10/11/2021, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη αρμόδιων υπουργείων και υπηρεσιών υπό τον πρόεδρο Αναστασιάδη. Οι διαπιστώσεις είναι εφιαλτικές:

> Εμφανής κίνδυνος δημογραφικής αλλοίωσης και οξύτατες κοινωνικό-οικονομικές επιπτώσεις εξαιτίας της μεταναστευτικής κρίσης.

> Για τους πρώτους 10 μήνες του 2021 καταγράφονται παράτυπες ροές 10,868 προσώπων από τις οποίες οι 9,270 έχουν διέλθει παράνομα από την γραμμή αντιπαράταξης, σε μια ξεκάθαρη πολιτική εργαλειοποίησης του ανθρώπινου πόνου από την Τουρκία, με βάση μια προδιαγεγραμμένη και συνειδητή πολιτική.

>Ο υπουργός Εσωτερικών παραδέχτηκε στο Τρίτο του ΡΙΚ ότι η Τουρκία κουβάλησε στα κατεχόμενα και διοχετεύτηκαν στις ελεύθερες περιοχές σχεδόν 9000 Αφρικανοί.

> Η συντριπτική πλειοψηφία των ροών προέρχεται από την Τουρκία, με πιο σημαντικό το γεγονός πως το 70% των εν λόγω ροών αφορά μονήρεις άντρες ηλικίας 25 έως 40 ετών. 

>Πέραν των 44,000 παράνομων και αιτητών ασύλου διαμένουν στις ελεύθερες περιοχές.

> Το ποσοστό των αιτητών πολιτικού ασύλου υπερβαίνει το 4% του πληθυσμού των ελευθέρων περιοχών όταν στις υπόλοιπες χώρες πρώτης γραμμής της ΕΕ δεν υπερβαίνει το 1%.

> Στην προδημοτική εκπαίδευση ο αριθμός των ξένων μαθητών υπερβαίνει το 30% του συνόλου, ενώ στη δημοτική εκπαίδευση ανέρχεται στο 16%.

>Μεταξύ των ετών 2014-2020 Κύπρος και ΕΕ διέθεσαν 356 εκ. για σίτιση και φιλοξενία παράνομων εισβολέων.

Κατά την σύσκεψη αποφασίστηκε μεταξύ άλλων μέτρων να υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή «αίτημα για τη λήψη μέτρων υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένου της παραχώρησης του δικαιώματος αναστολής της υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου από άτομα που εισέρχονται στη χώρα παράνομα».

Η Κυπριακή Δημοκρατία υπέγραψε συμφωνία με ισραηλινή εταιρεία για την προμήθεια συστήματος επιτήρησης της γραμμής αντιπαράταξης ώστε να ελεγχθούν κάθε μορφής κινήσεις ή μετακινήσεις από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές. Το σύστημα θα λειτουργήσει πλήρως σε τρία χρόνια.

Τι θα γίνει μέχρι τότε; Θα… υποδεχόμαστε καθημερινά παράνομους μετανάστες που θα εισβάλλουν στις ελεύθερες περιοχές διά ξηράς και θαλάσσης, που μας τους στέλνει οργανωμένα και συστηματικά η Τουρκία; Επιχειρήθηκε να στηθεί ένα συρματόπλεγμα στην περιοχή Αστρομερίτη-Περιστερώνας. Ήταν πρόχειρο κατασκεύασμα και εύκολα προσβάσιμο από τους εισβολείς και τους διακινητές.

Διερωτώμεθα: Γιατί η Κυπριακή Δημοκρατία δεν παραδειγματίζεται από την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Δανία; Κυρίως, ΓΙΑΤΙ δεν στέλνεται το βροντερό και ξεκάθαρο μήνυμα ότι «εδώ δεν είναι ελεύθερη Κέρκυρα», όπως χθες δήλωσε ξανά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβ. Νεοφύτου, και να το εννοούμε;

Τι εμποδίζει τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Νουρή, επίσημα, αποφασιστικά, να διαμηνύσει, πρώτον, προς τους παράνομους ότι πλέον δεν υπάρχει κυπριακό Ελντοράτο παχυλών επιδομάτων και πεντάστερης φιλοξενίας. Και, δεύτερον, προς ημεδαπούς απατεώνες δικηγόρους, ΜΚΟ και άλλους επιτήδειους ότι θα σαπίσουν στη φυλακή, αν συλληφθούν να υπονομεύουν και να προδίδουν την πατρίδα τους;

Κυρίως, ΓΙΑΤΙ η Κυπριακή Δημοκρατία δεν απελαύνει ΠΑΡΑΥΤΑ όσους ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισβάλλουν στις ελεύθερες περιοχές; Υπάρχει δεδικασμένο προηγούμενο:

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε μία πρωτοφανή απόφασή του (13/2/2020), δικαίωσε την Ισπανία η οποία συνοπτικά απέλασε δύο Αφρικανούς μετανάστες που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στο ισπανικό έδαφος. Το Δικαστήριο υπογράμμισε ότι, για να δικαιούνται οι μετανάστες ωφελημάτων και προστασία ορισμένων δικαιωμάτων τους, όπως βοήθεια από μεταφραστές, δικηγόρους και το δικαίωμα να παραμείνουν στην Ευρώπη, οφείλουν να εισέλθουν σε ευρωπαϊκό έδαφος με νόμιμο τρόπο.

Οι δεκάδες χιλιάδες που εισβάλλουν καθημερινά στην Κυπριακή Δημοκρατία από ξηράς και θαλάσσης, είναι ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, διότι:

>Πρώτον, εισέρχονται π στο έδαφος της Δημοκρατίας όχι με νόμιμο τρόπο.

>Δεύτερον, καταστρέφουν τα ταξιδιωτικά έγγραφά τους, δηλ. παρανομούν ξανά.

>Τρίτον, έρχονται δασκαλεμένοι από δουλεμπόρους και δικούς μας δικηγόρους, ΜΚΟ και άλλους επιτήδειους για το πού θα πάνε, ποιους να ζητήσουν και το πιο εξωφρενικό: Αυτοί οι παράνομοι ξέρουν απέξω τα… δικαιώματά τους, τα οποία επικαλούνται για να απαιτήσουν αμέσως καθεστώς πολιτικού ασύλου.

Στην Χλώρακα, στη Δρούσεια, στην εντός των τειχών Λευκωσία, στη Λεμεσό, στην Λάρνακα, σε αρκετά χωριά ήδη συντελείται γκετοποίηση και δραματική δημογραφική αλλοίωση. Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κάντε μια βόλτα στην οδό Λήδρας, ένα απόγευμα Σαββάτου ή Κυριακής. Εφτά στους δέκα είναι ξένοι όλων των εθνικοτήτων. Τολμήστε να διακινηθείτε στην οδό Τρικούπη ή σε δρόμους της παλιάς Λευκωσίας.

Εκτός από εμφανείς κινδύνους που διατρέχετε, νομίζετε ότι ζείτε στη Βαγδάτη, στο Καράτσι, στην Καμπούλ, στην Γιαουντέ ή στην Κινσάσα. Ο κυπριακός ελληνισμός βιώνει την προσφυγιά και την τουρκική κατοχή. Οι παράνομοι εισβολείς είναι ο τρίτος Αττίλας που απειλεί την εθνική, βιολογική, ιστορική και κοινωνική συνοχή και επιβίωσή μας,  μετά τον δεύτερο Αττίλα του εποικισμού και τον πρώτο της εισβολής.

Η Τουρκία έχει σχεδιάσει από το 1956 την επανάκτηση της Κύπρου. Δεν θέλει λύση στο Κυπριακό ούτε διζωνική ομοσπονδία ούτε δύο κράτη ούτε συνομοσπονδία. Απαιτεί να ελέγξει ξανά την Κύπρο ως  εφαλτήριο και προγεφύρωμα της νεο-Οθωμανικής κατακτητικής και αναθεωρητικής πολιτικής της να καταστεί περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη.

Ας προσεχθεί τούτο: Το 70% των παράνομων που εισβάλλουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές είναι μονήρεις άνδρες ηλικίας μεταξύ 25-40 ετών. Γιατί έρχονται μόνοι; Δεν έχουν συγγενείς, οικογένεια, φίλους, αδέλφια; Πού και γιατί τους αφήνουν; Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι εκπαιδευμένοι και ετοιμοπόλεμοι! Πολλοί από αυτούς έχουν πολεμήσει στα μέτωπα της Συρίας και της Λιβύης. Ή έχουν εκπαιδευτεί από τους Τούρκους πριν τους εξαποστείλουν στην Κύπρο. Με απλά λόγια: Σε περίπτωση κρίσης, θα λειτουργήσουν ως πέμπτη φάλαγγα της Τουρκίας

Να το καταλάβουν όλοι, επιτέλους, κυβέρνηση, κόμματα, πολίτες: Η Τουρκία μεθοδεύει την επανάκτηση της Κύπρου χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα. Θα το επιτύχει, αν της το επιτρέψουμε, με τον εποικισμό και τους παράνομους που διοχετεύει και εισβάλλουν στις ελεύθερες περιοχές. Αλλοίωσε τον πληθυσμό των κατεχομένων, επιχειρεί αδίστακτα και μεθοδικά να αλλοιώσει δημογραφικά και τις ελεύθερες περιοχές. Δηλαδή, να ελέγξει όλη την Κύπρο χωρίς πόλεμο, επειδή διεξαγάγει εναντίον μας έναν εφιαλτικό υβριδικό πόλεμο, δι’ αντιπροσώπων.

Μοιραστείτε με άλλους: