Τι χρείαν έχομεν Τούρκων μαρτύρων; Υπάρχουν πρόθυμοι δικοί μας! Δυστυχώς, ξανά από τον χώρο του πάλαι ποτέ εθνικόφρονος κόμματος. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, μετά από χθεσινή συνάντηση (για πολλοστή φορά) με τον Ύπατο Αρμοστή της Αγγλίας (και την πρέσβη της Ολλανδίας), εξαπέλυσε νέα πολιτική ρουκέτα, ενδεικτική της διαχρονικής ελαφρότητας και της τραγικής αστειότητας με τις οποίες αντιμετωπίζει σοβαρές πτυχές του Κυπριακού.

Στο πλαίσιο, εμφανώς, του μηδέποτε εξηγηθέντος «πατριωτικού ρεαλισμού», ο Αβ. Νεοφύτου δήλωσε (22/2/2021) με ασυγκάλυπτη προθυμία:

«Χρειάζεται να δώσω στους Τουρκοκύπριους την πολιτική ισότητα». Γιατί «χρειάζεται» να την δώσουμε τώρα; Εννοεί αυτήν που περιγράφεται στα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ; Ή την αριθμητική «ισότητα» που αξιώνουν οι Τούρκοι, δηλ. 50-50; Μήπως εννοεί την τουρκική «κυριαρχική ισότητα»; Ποιος τον εξουσιοδότησε; Με ποιον και πότε συνεννοήθηκε; Ενεργεί ως προπομπός θέσεων Αναστασιάδη ή και ξένων πρεσβειών; Σφυγμομετρεί αντιδράσεις;

Ο Αβ. Νεοφύτου δεν έμεινε ώς εδώ. Με απόλυτη βεβαιότητα αποκάλυψε:

«Επιπρόσθετα, κατανόησα και στήριξα την προσπάθεια του Προέδρου της Δημοκρατίας για να σπάσουμε το αδιέξοδο, με την αποκεντρωμένη Ομοσπονδία. Λέχθηκαν και δεν διαφωνώ, πως πολλές εξουσίες στην κεντρική κυβέρνηση κάνουν το κράτος μη λειτουργικό. Γι’ αυτό και ακούστηκε η σωστή και σοφή θέση για αποκεντρωμένη Ομοσπονδία».

Τι θέλει ο Αβέρωφ

Και ευθύς ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξερράγη από ιερή αγανάκτηση:

«Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι από τη μια, όταν υπάρχουν πολλές εξουσίες στην κεντρική κυβέρνηση, να λέμε και να απορρίπτουμε ότι αυτό θα είναι ένα μη λειτουργικό μόρφωμα και όταν πάμε να συζητούμε για αποκεντρωμένη Ομοσπονδία και πάλι να την απορρίπτουμε, γιατί έχει συνομοσπονδιακά δήθεν στοιχεία. Επιτέλους, σ’ αυτόν τον τόπο πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε».

Ποιοι, παλαιότερα, υπεράσπιζαν σθεναρά μια ισχυρή κεντρική κυβέρνηση και σήμερα μετακινήθηκαν ασμένως προς την αποκεντρωμένη (ή χαλαρή) ομοσπονδία; Ο Ν. Αναστασιάδης και ο Αβ. Νεοφύτου! Ποιοι και γιατί τους υπέδειξαν αυτήν τη μετακίνηση-προσχώρηση σε τουρκική θέση; Οι παντεπόπτες Εγγλέζοι; Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αυτά θα δεχτεί στην άτυπη πενταμερή;

Όμως, σε αντίθεση με άλλους, που δεν ξέρουν τι θέλουν, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και το κόμμα του ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν:

«Θέλω να απαλλαχτώ από την τουρκική κατοχή. Θέλω ν’ απαλλαχτώ από τα κατοχικά στρατεύματα. Θέλω ν’ απαλλαχτώ από τις καταραμένες συνθήκες Εγγυήσεων του ’60. Θέλω να πάρω εδάφη πίσω, τη Μόρφου, τα Βαρώσια και άλλες περιοχές. Θέλω μια δίκαιη διευθέτηση του περιουσιακού».

Τι ξεχνούν οι Αναν-ιστές

Ποιος δεν θα συμφωνούσε με τα πιο πάνω λίγα, που δραματικά διασαλπίζει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ; Όμως, αυτός και η παρέα του, γνωστοί και αμετανόητοι Αναν-ιστές, λησμόνησαν τους εποίκους.  Ξέχασαν την εθνοκάθαρση και τη σύληση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Διέγραψαν τη διεθνή διάσκεψη. Κάνουν πως δεν βλέπουν τις εγκληματικές παραβιάσεις όλων των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών του κυπριακού λαού – Ελλήνων και Τούρκων.

Ξεχνούν ότι η Τουρκία ποδοπατεί το Διεθνές και Κοινοτικό Δίκαιο και επιμένουν στη ρατσιστική και αντιευρωπαϊκή αγγλοτουρκοδιζωνική. Ο Αβέρωφ ξέχασε τι δεν θα… ξεχνούσε: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Αμμόχωστο, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Κερύνεια, την Καρπασία, τη Μόρφου και την κατεχόμενη Κύπρο» (12/2/2021).

Ποτέ; Ποιον περιπαίζει; Ο Κοιν. Εκπρόσωπος του κόμματός του, Ν. Τορναρίτης, δεν είχε ξεγράψει πριν από χρόνια την Κερύνεια; Το σχέδιο Ανάν, του οποίου σαλπιγκτής και προαγωγός είναι ο Αβ. Νεοφύτου, δεν ξέγραψε την Κερύνεια;

Μετά από εκείνο το βροντερό ΟΧΙ στο τερατούργημα Ανάν, ο δήθεν οργισμένος Αβ. Νεοφύτου έπαθε ολική και ανήκεστον αμνησία και ανίατη κώφωση. Στις 24/4/2004, ο κυπριακός Ελληνισμός, ενάντια στην αναν-ική ηγεσία του, διέσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία από μία νέα τουρκοκρατία, την οποία, με Κασουλίδειες Μικρασιατικές Καταστροφές, Κληριδικούς Όρκους στα Ιερά Ευαγγέλια και Αναστασιάδειους εκβιασμούς και απειλές, ο Αβ. Νεοφύτου, ο Ν. Αναστασιάδης, ο Γ. Κασουλίδης κ.λπ. θα παρέδιδαν αύτανδρη στην κατοχική Τουρκία.

Ο Αβ. Νεοφύτου όφειλε να σεβαστεί εκείνην την ηχηρή ετυμηγορία του κυπριακού Ελληνισμού και με την υπόλοιπη ηγεσία να αναζητήσουν, έστω και τώρα, τρόπους, μέσα, συμμαχίες, στρατιωτικές συνεργασίες και αμυντική ισχυροποίηση του τόπου, με τη βοήθεια της Ελλάδος, ώστε να εξουδετερώσουν τον αττιλικό εφιάλτη. Πώς; Με συναπόφαση, σχεδιασμό, χάραξη και υλοποίηση μιας μακράς πνοής υπερκομματικής, διαχρονικής πολιτικής αντιμετώπισης του τουρκικού θηρίου.

Κουράστηκε στην πολιτική

Αλλ’ όχι! Ο Αβ. Νεοφύτου, μετά τις συναντήσεις του με τους δύο πρέσβεις, διατράνωσε ότι «εμείς είμαστε θετικοί, θετικότατοι, να εξευρεθεί λύση του Κυπριακού το συντομότερο δυνατό». Και ευθύς αμέσως εξεμάνη οργίλος:

«Μετά από 47 χρόνια αδιέξοδα, το να ακούω φωνές που ανησυχούν μπας και λυθεί το συντομότερο δυνατό το Κυπριακό, εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Θέλω σ’ αυτόν τον τόπο, για οποιοδήποτε θέμα, ν’ ακούω τι θέλουμε και πώς μπορούμε να το πετύχουμε. Κουράστηκα στην πολιτική εδώ και δεκαετίες, για όλα τα ζητήματα, από το Κυπριακό μέχρι την οικονομία, μέχρι εσωτερικά ζητήματα ν’ ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ το τι δεν θέλουμε».

Ο κυπριακός Ελληνισμός, στις 24/4/2004, βροντοφώναξε τι δεν θέλει και τι θέλει. Ήταν απόλυτα ξεκάθαρος! Ο Αβ. Νεοφύτου και η συνεπαρτζιά της αναν-ικής ομοχειρίας ούτε άκουσαν, ούτε σεβάστηκαν την ετυμηγορία του. Διερωτάται με κουτοπόνηρη επιτήδευση τι θέλουμε. Διερωτώμεθα κι εμείς: Πού ζει ο… κουρασμένος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ;

Η εφεύρεση της διζωνικής

Εδώ και δεκαετίες δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, πολιτικοί αναλυτές, ακαδημαϊκοί, νομομαθείς, συνταγματολόγοι, ειδικοί των Διεθνών Σχέσεων και του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, κατέθεσαν συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις για μια δημοκρατική, λειτουργική, ευρωπαϊκών – και όχι τουρκικών – προδιαγραφών λύση του προβλήματος. Υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα είχαμε μια σοβαρή ηγεσία, η οποία θα έθετε ως κορωνίδα της πολιτικής στοχοθεσίας της, την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αττιλικό ζυγό και τη διάσωση του κυπριακού Ελληνισμού.

Να θυμίσουμε στον Αβ. Νεοφύτου ότι, στις 26/11/2016, πραγματοποιήθηκε στην Πάφο εκδήλωση της «Ομάδας των 10 για το Κυπριακό». Σε αυτήν έκανε σημαντική παρέμβαση ο Έλληνας συνταγματολόγος, καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης. Αναφερόμενος στον όρο «διζωνική ομοσπονδία», επισήμανε πως «δεν αποτελεί επιστημονικό όρο κυρίαρχου κράτους ή μορφής κυρίαρχου κράτους».

«Πρόκειται», είπε, «για μια πολιτική εφεύρεση παράνομης και παραπλανητικής κάλυψης της κατάλυσης του κυρίαρχου κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και τούτο, γιατί δεν προϋποθέτει πάνω από τους λαούς των δύο κρατιδίων ενιαίο λαό με αδιαίρετη λαϊκή κυριαρχία και ομοσπονδιακό ή κεντρικό κράτος με αδιαίρετη κυριαρχία κράτους, του οποίου το νομοθετικό σώμα και τα κυβερνητικά όργανα εκλέγονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας από τον ενιαίο λαό».

Θεμελιώδεις αρχές κράτους

Ο καθηγητής Κασιμάτης στη συνέχεια υπογράμμισε πως, «με βάση τις θεμελιώδεις αρχές κράτους, που εγγυώνται το διεθνές και το υπερεθνικό ευρωπαϊκό δίκαιο, και το πραγματικό ομοσπονδιακό δεδομένο, για να υφίσταται σύμφωνα με αυτές κυρίαρχο σύνθετο δημοκρατικό κράτος, πρέπει να έχει τα εξής βασικά στοιχεία δομής, τα οποία ακολουθεί, άλλωστε, παγίως η διεθνής πρακτική:

»α. Να υπάρχει πάνω από τα κρατίδια, που συμμετέχουν στη σύνθετη μορφή κράτους, ομοσπονδιακό ή συνομοσπονδιακό κράτος με πλήρη και αδιαίρετη κυριαρχία, και με πλήρη και αδιαίρετη λαϊκή κυριαρχία του ενός ενιαίου λαού.

»β. Η συντακτική και η αναθεωρητική εξουσία του ομοσπονδιακού κράτους να ανήκει αποκλειστικά στον ενιαίο ομοσπονδιακό λαό, οπότε το ομοσπονδιακό σύνταγμα θα έχει αυξημένη τυπική δύναμη απέναντι στα συντάγματα των ομόσπονδων κρατιδίων.

»γ. Το κυρίως νομοθετικό συλλογικό σώμα και η ηγεσία της εκτελεστικής εξουσίας του κεντρικού κράτους να εκλέγονται με βάση την αντιπροσωπευτική αρχή και την αρχή της πλειοψηφίας με άμεση και καθολική ψηφοφορία από τον ενιαίο ομοσπονδιακό λαό.

»δ. Στο ομοσπονδιακό κράτος να ανήκουν οι στρατηγικές αποφάσεις διακυβέρνησης και νομοθετικής ρύθμισης, που αφορούν τουλάχιστον:

>την κυρίαρχη και δημοκρατική συγκρότηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ομοσπονδιακού κράτους και τη διασφάλιση της ενότητάς της ως κράτους,

>τη μορφή και το πολίτευμα του κράτους,

>την εξωτερική πολιτική και τη διεθνή εκπροσώπηση του όλου κράτους,

>την εξωτερική άμυνα και την εσωτερική ασφάλειά του,

>το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας,

>τις εγγυήσεις της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του κοινωνικού κράτους δικαίου με ανώτατη βαθμίδα δικαστικής και συνταγματικής δικαιοδοσίας, καθώς και τις βάσεις ενιαίου κοινωνικοοικονομικού και γενικά  κοινωνικοπολιτικού συστήματος».

Βασικές αρχές ΕΕ

Εξάλλου, το καλοκαίρι του 2004, το Σωματείο «Πανελλήνια Επιτροπή για Ευρωπαϊκή Λύση στην Κύπρο» ίδρυσε μια «Επιστημονική Επιτροπή» που αποτελείτο από τον προεδρεύοντα Ομότιμο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Κασιμάτη και μέλη τους Καθηγητές του Παντείου Πανεπιστημίου: Στέλιο Περράκη, Παναγιώτη Ήφαιστο και Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη και τον Περικλή Νεάρχου, πρώην σύμβουλο επί διπλωματικών θεμάτων του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Στη συνέχεια, η «Πανελλήνια Επιτροπή για Ευρωπαϊκή λύση στην Κύπρο» συγκάλεσε το «Διεθνές Συμβούλιο εμπειρογνωμόνων για Ευρωπαϊκή λύση του Κυπριακού».

Όπως γράφει ο καθηγητής, Παν. Ήφαιστος, η «Επιστημονική Επιτροπή συνεργάστηκε με ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων από την υπόλοιπη Ευρώπη, που μελέτησε το σχέδιο Ανάν και τα κριτήρια που θα καθιστούσαν τη λύση του Κυπριακού συμβατή με το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό νομικό κεκτημένο». Το κείμενο παρουσιάστηκε πανηγυρικά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 12 Οκτωβρίου 2005.

Στην παρ. 3 του «Πλαισίου αρχών για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού με γνώμονα το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο», αναφέρεται ξεκάθαρα:

«Η επίλυση του κυπριακού προβλήματος πρέπει να εξευρεθεί υιοθετώντας και εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται το Διεθνές Δίκαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτές είναι, συνοπτικά, η ειρηνική διευθέτηση των διαφορών, η κυριαρχία, ανεξαρτησία και ισότητα των κρατών, η απαγόρευση της επίθεσης και η μη αναγνώριση των συνεπειών της και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της αρχής του κράτους δικαίου».

Για πολλοστή φορά, προκαλούμε δημόσια τον Αβ. Νεοφύτου να εξηγήσει, επιτέλους, πού, πώς και πόσο η αγγλοτουρκοδιζωνική, την οποία μετά μανίας και ορμητικότητας προάγει και θέλει να επιβάλει, ταυτίζεται έστω και κατ’ ελάχιστον με τις πιο πάνω αρχές;

ΔΗΣΑΚΕΛική συμπαιγνία

Οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν: Απαιτούν απελευθέρωση και απαλλαγή από τον Αττίλα και την κατοχή με επίλυση του προβλήματος στο πλαίσιο των αρχών και αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πόσες φορές τα βροντοφώναξαν στους ηγήτορες του τόπου;

Τι δεν καταλαβαίνει ο Αβ. Νεοφύτου; Προπάντων, ας μη νομίζει ότι οι πολίτες δεν αντιλήφθηκαν ότι συνεργεί ξανά στην αναβίωση μιας νέας ανίερης ΔΗΣΑΚΕΛικής συμπαιγνίας για επιβολή της όποιας λύσης. Γι’ αυτό έστειλε «πρόσκληση και μια έκκληση προς την ηγεσία του ΑΚΕΛ. Να συναντηθούμε σύντομα, να μιλήσουμε για το μέλλον του τόπου, γιατί εθνική προτεραιότητα είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να απαλλαχτούμε από την τουρκική κατοχή». Να ενώσουν δυνάμεις! Όπως το 2004! Για να εκβιάσουν ξανά τους πολίτες και να επιβάλουν την αγγλοτουρκοδιζωνική τους ή και χειρότερη τουρκοφόρα «λύση». Ήδη ο Αβ. Νεοφύτου μάς προειδοποίησε για τσουνάμι το καλοκαίρι, αν δεν υποκύψουμε. Αυτοί οι ασύδοτοι πολιτικάντηδες δεν είναι μόνο ακαταλόγιστοι. Είναι άκρως επικίνδυνοι

Μοιραστείτε με άλλους:

One Reply to “Ο Αβέρωφ Νεοφύτου εκχωρεί την «πολιτική ισότητα» στους Τούρκους”

 1. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
  ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΟΣ – ΑΝΤΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

  ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ
  ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΜΕΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ 1964

  Ακούστε, κ. Ανανστασιάδη…
  και όλη η υπόλοιπη προδοτουρκοπαρέα
  Το 1963 η Αγγλία, Τουρκία και οι μουσουλμάνοι κύπριοι στασιαστές διέλυσαν την Κυπριακή Δημοκρατία του των συμφωνιών Ζυρίχης Λονδίνου του 1960

  Ο πολυπράγμων πολύπειρος Γενικός Εισαγγελέας με την νομική βάση το «δίκαιο της ανάγκης» αρχές 1964 προσέφυγε στο Συμβούλιο Ασφάλειας το οποίο ομόφωνα αναγνώρισε την Κυπριακή Δημοκρατία και η Γενική Συνέλευση επικύρωσε ως ΝΕΟ κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας 1964 υπό τον απόλυτο έλεγχο των Ελλήνων νόμιμων πολιτών χωρίς «Τουρκοκύπριους του 1960» χωρίς εγγυήτριες δυνάμεις και χωρίς ξένα στρατεύματα.

  Η Τουρκία από το 1963 μέχρι και σήμερα υποστηρίζει στην πράξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία του 1960 έχει διαλυθεί και είναι ανύπαρκτη κρατική Οντότητα

  – Ούτως εχόντων των πράγματων η Κυπριακή Δημοκρατία του 1960 διαλύθηκε πως μπορεί να υπάρχουν Εγγυήτριες Δυνάμεις μιας διαλυθείσας κρατικής Οντότητας του 1960 πηγαινετε κιόλας σε 5ρείς

  Το νέο κράτος λειτουργεί από το 1964 μέχρι και σήμερα και είναι το μοναδικό μικροκράτος παγκόσμια με τα περισσότερα ψηφίσματα για την ύπαρξη του και λειτουργεί χωρίς «τούρκους κύπριους στασιαστές – τουρκοκύπριους» χωρις εγγυήτριες δυναμεις κι χωρις ξένους στρατούς κλπ.

  Την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ καθόρισε ανέκκλητα
  με απόφαση του το διεθνές δικαστήριο ΕΔΑΔ στην προσφυγή του μωαμεθανού κύπριου νόμιμου πολίτη εναντίον των ξεχωριστών εκλογικών καταλόγων και απαγόρευσης του να συμμετέχει στην εκλογή Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το Δικαστήριο αποφάσιζέ τελεσίδικα και δεσμευτικά κατοχυρώνοντας το δικαίωμα συμμέτοχης του σε ένα κοινό εκλογικό κατάλογο με δικαίωμα να εκλεγεί και εκλέγεστε- σε Προέδρο κ/η Μουκτάρης

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΩΝ, ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΩΝ, ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
  ΤΟ ΕΥΡΩΑΠΙΚΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τελεσίδικα

  ΤΟ Ανώτατο δικαστήριο της Αγγλίας με γνωμοδότηση του ανώτατου δικαστικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων αποφάσισε τελεσίδικα και δεσμευτικά για όλους στην Κύπρο και στο εξωτερικο
  «ότι η περιουσία του Αποστολίδη στην Λάπηθο είναι και παραμένει ιδιοκτησία του εφόσον είναι καταγεγραμμένη στο κτηματολόγιο της Κυπριακής Δημοκρατίας»

  Οι 39 συμφωνίες Χριστόφια κ εμμίσθου του ΑΚΕΛ Ταλάτ είναι πραξικοπηματικά παράνομες και επισύρουν την ποινή ισοβίων και δια απαγχονισμού εκτέλεση

  Η Συμφωνία 11/02/2014 αυτοαναίρεσή Ανανστασιάδη από πρόεδρος σε Ικέτη και εξαφάνιση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε πλευρά – με στασιαστή Σερόγλου όργανο της υποτελούς διοίκησης της κατοχικής Τουρκίας – αυτό είναι πραξικοπηματικά παράνομη και επισύρει την δια βίου φυλάκιση κ/η την δια τουφεκισμού εκτέλεση

  Ακούστε, κ. Ανανστασιάδη…
  και όλη η υπόλοιπη προδοτουρκοπαρέα

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 1964

  Η Κυπριακή Δημοκρατία του 1964 έχει το δημοψήφισμα του 2004 οπού οι νόμιμοι πολίτες νόμιμα απορρίψαν την ΔΔΟ με την άρνηση παράδοσης εδάφους, ακτογραμμών και αέρα στην Τουρκιά – απέρριψαν κάθε μορφή ομοσπονδίας και οποιαδήποτε μορφής τουρκοκράτους

  Οι κύπριοι νόμιμοι πολίτες απορρίψαν και διεθνώς πρακτικά επιβεβαίωσαν με 76% την άρνηση των να αποδεκτού τον «οδυνηρό συμβιβασμό του Μακάριου, Κυπριανού, Βασίλειου. Κληρίδη, Τάσσου, Χριστόφια, Ανανστασιάδη»

  Στα ξεχωριστά δημοψηφίσματα οι κύπριοι μουσουλμάνοι στην Υποτελή διοίκηση στην Τουρκία 70,000 στασιαστές απορρίψαν κατά 80% ΑΝΑΛΟΓΊΑ του 25% στον κατάλογο των 270,000 με τους Εποίκους την ΔΔΟ ομοσπονδία τουρκικών προδιαγραφών

  Ο ΜΟΝΟΣ κύπριος «ηγέτης» εκπρόσωπος της που σταθερά απόρριψε την ΔΔΟ και ομοσπονδία τουρκικών σχεδιασμών είναι ο γέρο Ντενκτάς και το 80% των εγγεγραμμένων μουσουλμάνων στασιαστών λεγομένων «Τουρκοκυπρίων του διαλυθέντος κράτους του 1960»

  Επιδίωξη της Τουρκίας Αγγλίας και των μουσουλμάνων κυπρίων στασιαστών μέχρι σήμερα είναι η διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας του 1964 και ευελπιστούν να το πέτυχουν με την εγκατάσταση ως ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ μια ομάδα συνεργαζόμενων ψευδοελλήνων ατόμων οι οποίοι αποδεχόμενοι τις τούρκικές επιδιώξεις συνεργάζονται με την κατοχική Τουρκία εξ αποφάσεως διεθνούς δικαστηρίου για 14 Εγκληματία κατά της Ανθρωπότητας κατά συρροή και συνεχιζόμενα εναντίον των νόμιμων πολιτών και της Κυπριακής Δημοκρατίας του 1964

  Το ερώτημα μέχρι που θα πάρετε την βαλίτσα είναι δική σας και των συνεργατών σας επιλογή
  ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
  Η Κ.Δ. 51η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΔΟΓΜΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ | Facebook
  https://www.facebook.com/groups/CyprusRep51stStateofUSA/

  Ανδρέας Ευθυμίου 11/05/2019
  Κωστή Παλαμά 40, Άγιος Μάμας Μόρφου
  Μέλος της Ιδρυτικής Συνέλευσης ΔΗΣΥ – 1976
  Γενικός Οργανωτικός ΔΗΣΥ Στροβόλου 1976 – 1980
  Ιδρυτικό Στέλεχος Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) 1960
  Αρχηγός Επιχειρήσεων Αντικατασκοπείας 1961-64
  Βετερανος
  Ειδικός Χειριστής Κρίσεων περίοδος ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
  Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών Κυπριακής Δημοκρατίας

Comments are closed.