Όλοι οι ναινέκοι, με επικεφαλής τον Αβ. Νεοφύτου, έχουν κουρδιστεί και εξαπολυθεί για την επιβολή της τουρκοδιζωνικής δήθεν ομοσπονδίας και την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με φανταστικά δισεκατομμύρια (όχι αυτά που μάσησαν με τα χρυσά διαβατήρια) υποβάλλουν στους πολίτες να καταπιούν τη ρατσιστική, αντιευρωπαϊκή τουρκοδιζωνική, ώστε ευχερέστερα να αυτοκτονήσουν κρατικά, πολιτειακά, εθνικά και βιολογικά, επειδή κάποτε θα πεθάνουν

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβ. Νεοφύτου, ήταν από τους σεσημασμένους πρωθιερείς του σχεδίου Ανάν. Αυτός, όπως ο Ν. Αναστασιάδης, ο Α. Κυπριανού και άλλοι, δεν σεβάστηκαν το βροντερό ΟΧΙ του κυπριακού Ελληνισμού στην παράδοση της Κύπρου σε μία νέα τουρκοκρατία. Σήμερα, έχουν μετατραπεί σε προκλητικούς γυρολόγους και φωνασκούντες ντελάληδες της αγγλοτουρκοδιζωνικής τερατουργίας. Ο κυπριακός Ελληνισμός τι βροντοφώναξε στις 24/4/2004; ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν! Και απέρριψε τις μέχρι τότε παραχωρήσεις της ελληνικής πλευράς στους Τούρκους.

Το σχέδιο υπογράμμιζε πως, αν η μία εκ των δύο πλευρών το απορρίψει, είναι άκυρο. Ο Τάσσος έχασε μία, μοναδική και ιστορική ευκαιρία να το ενταφιάσει οριστικά. Σκέφτηκε ως πολιτικάντης, επειδή εμφανώς η έγνοια και η προτεραιότητά του ήταν η επανεκλογή του το 2008, με την υποστήριξη του ΑΚΕΛ. Έτσι νόμιζε… Σήμερα, ο Ν. Αναστασιάδης, ευάλωτος και εξευτελισμένος από ατιμώρητα σκάνδαλα, τα χρυσά διαβατήρια και την ασυγκάλυπτη, πρωτοφανή διαφθορά, που σάπισε τη διακυβέρνησή του, σύρεται αυτόβουλα σε μία νέα πενταμερή, που εκείνος αποδέχτηκε το βράδυ της 1/12/2016.

Τον τελευταίο μήνα ο Αβ. Νεοφύτου έχει αποδυθεί σε μία ξέφρενη κούρσα επαφών με ξένους πρέσβεις και Τ/κ πολιτικούς, για να τους… εξηγήσει το διζωνικό όραμά του. Νυχθημερόν υμνεί την πενταμερή, στην οποία και… κολυμπώντας (!) θα πάει. Διαφορετικά, δήλωσε οδυρόμενος, θα χάσουμε τα Βαρώσια. Και δεν βρέθηκε κάποιος να τον προκαλέσει να εξηγήσει πού στηρίζει την τόση βεβαιότητά του; Αίφνης, μετά από συνάντησή του – για πολλοστή φορά – με τον Ύπατο Αρμοστή της Αγγλίας, άρχισε τον αμανέ του, αφού κουρδίστηκε και αποχαλινώθηκε.

Καθημερινά ανεμίζει την παντιέρα της πολιτικής ισότητας, την οποία «χρειάζεται να δώσουμε» στους Τούρκους, ώστε να απαλλαχτούμε από την κατοχή, τα κατοχικά στρατεύματα, τις «καταραμένες Συνθήκες», να πάρουμε τα Βαρώσια, τη Μόρφου και άλλες περιοχές και να ρυθμίσουμε το περιουσιακό. Ποιος του εγγυήθηκε τέτοιες θετικές εξελίξεις; Ο Εγγλέζος Αρμοστής; Μάλλον! Οι Τούρκοι; Αποκλείεται! Οι ευσεβείς πόθοι του; Ή η βροντερή άγνοια του Τούρκου και της πολιτικής του;

Ο Αβ. Νεοφύτου δεν ορρωδεί. Καθημερινά συμπεριφέρεται ως αδίστακτος πολιτικός τρομοκράτης και ως κωμικός προπαγανδιστής της αγγλοτουρκοδιζωνικής. Θυμήθηκε προφανώς τις πρακτικές του 2004. Προειδοποιεί με τσουνάμι το καλοκαίρι αν δεν βρούμε λύση. Θέτει χρονοδιαγράμματα. Υμνολογεί κακόφωνα την «πολιτική ισότητα» που ο Βασιλείου αποδέχτηκε ο 1992. Κανοναρχεί την «σοφή» πρόταση Αναστασιάδη για αποκεντρωμένη ομοσπονδία. Προειδοποιεί για περιπέτειες. Δακρύζει πως αν απορρίψουμε την αγγλοτουρκοδιζωνική ομοσπονδία, θα χάσουμε τα πάντα.

Ο Αβ. Νεοφύτου είναι η πλέον κλασική και χαρακτηριστική περίπτωση θορυβώδους και επιτήδειου πολιτικάντη, ο οποίος νομίζει ότι απέναντί του έχει έναν εσμό προβάτων, που απαιτεί να βελάζουν στους ρυθμούς που παίζει η Αρμοστεία. Πιστεύει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους ή σε καθυστερημένους κατοίκους της Γης του Πυρός, τους οποίους νομίζει ότι θα δελεάσει για να καταπιούν την τουρκοδιζωνική, κουδουνίζοντάς τους εκβιασμούς, εκφοβισμούς, άναρθρες γελοίες προειδοποιήσεις για τσουνάμι και άλλα δεινά.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει την εντύπωση ότι, επισείοντας τον μπαμπούλα της καταστροφολογίας, της δημαγωγίας και των απειλών, θα πείσει τους πολίτες ότι με την επιδιωκόμενη λύση η ζωή τους δεν θα αλλάξει, όλα θα είναι όπως πριν, αλλά, προπάντων, Αμμοχωστιανοί, Λεμεσιανοί και Παφίτες, όχι μόνο «δεν θα παττίσουν», διότι θα εισρεύσουν δισεκατομμύρια, αλλά και οι περιουσίες τους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία.

Πρόκειται για τον πιο αισχρό εμπαιγμό, την πιο άθλια προσβολή και την πλέον κατάπτυστη απαξίωση της υπομονής, της αξιοπρέπειας και του πατριωτισμού των Ελλήνων αυτού του τόπου. Και από ποιον; Τον Πρόεδρο του πάλαι ποτέ εθνικόφρονος ΔΗΣΥ! Ο Αβ. Νεοφύτου, περιφερόμενος ως ντελάλης του χωριού, εξαγγέλλει δισεκατομμύρια επειδή νομίζει ότι απευθύνεται σε Φοίνικες και νέους Αμαθούσιους. Ταυτόχρονα, προάγει την τουρκοδιζωνική τερατουργία ψευδόμενος και παραπλανώντας.

Δεν τολμά να εξηγήσει πού, πώς και πόσο η τουρκοδιζωνική και η αποκεντρωμένη ομοσπονδία ταυτίζονται με τις αρχές και αξίες της ΕΕ και του ΟΗΕ. Αποφεύγει να διευκρινίσει ότι τα «συνιστώντα κρατίδια» οδηγούν στην κοινοτητοκρατία, δηλ. τον προάγγελο νέων συγκρούσεων και δεινών. Ξέχασε τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες. Αρνείται να παραδεχτεί ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, ο μόνος πανίσχυρος διεθνής και αναγνωρισμένος θώρακάς μας, θα καταλυθεί, όπως οι Τούρκοι απαιτούν, και οι Έλληνες θα γίνουν θλιβερά υποζύγια μιας νέας ερντογανικής τουρκοκρατίας.

Όλοι οι ναινέκοι, με επικεφαλής τον Αβ. Νεοφύτου, έχουν κουρδιστεί και εξαπολυθεί για την επιβολή της τουρκοδιζωνικής δήθεν ομοσπονδίας και την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με φανταστικά δισεκατομμύρια (όχι αυτά που μάσησαν με τα χρυσά διαβατήρια), υποβάλλουν στους πολίτες να καταπιούν τη ρατσιστική, αντιευρωπαϊκή τουρκοδιζωνική, ώστε ευχερέστερα να αυτοκτονήσουν κρατικά, πολιτειακά, εθνικά και βιολογικά επειδή κάποτε θα πεθάνουν.

Αναστασιάδης, Αβέρωφ και Άντρος είναι οι πλέον επικίνδυνοι προαγωγοί αυτού του εφιάλτη. Οδηγούν τον τόπο κατά κρημνόν με κραυγαλέες παραβιάσεις του κράτους δικαίου, του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου και των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών των νόμιμων κατοίκων του νησιού.

Μοιραστείτε με άλλους:

2 Replies to “Ο Αβέρωφ ως ντελάλης δισεκατομμυρίων και προαγωγός της αγγλοτουρκοδιζωνικής”

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ 2021 ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    ΑΝΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΔΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΥΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΕΣ, ΑΕΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΞΑΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΥΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ 1964
    ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1964 ΜΕΧΡΙ 2021 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ Της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ – ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ- ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960 ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ 1960

Comments are closed.